torsdag 17. februar 2011

Vinterkyss

På mandag den 14. februar vi har sett en velig trist men skjempe bra film. Filmen heter VinterKyss, og regissør var Sara Johansen. Den norsk filmen hadde premiere 11. februar 2005. Hoved personer i filmen er Kristoffer Joner, Annika Halin, Linn Skåber,Fridtjov Såhem, Michalis Koutsogiannakis,Gåran Ragnestam. Det er en drama film.


Filmen forteller historie om en ung kvinne som heter Victoria. Hun begynner nytt liv som lege i en vinterkledd norsk bygd på Østlamdet. Hun prøver å ikke tenke om det som skjedde. Hun drikker alkohol for å glemme. Men hver gang hun drikker hun se sin egen søn. Som er død. Etter noe uker 2 barn på vei til skolen finner en ung mann i snøen, han er død. Politi spekulerer at han var truffet av plogen på en brøytebill. Den eneste mannen i byen som skjører brøytebill er Kai. Han er også kjæreste til Victoria. Hun er ikke sikkert at det var han. Victoria påpeker at omstendighetene rundt dødsfallet er uklare. Hun begynner å jobbe på sin egen hånd. Hun hadde rasjon. Den unge mannen begikk selvmord, og etterpå han var truffet av bilen. 


Jeg synes at filmen var veldig trist. Den viser håpløs. Jeg har sett mange norske og svenske filmen men den var en av de beste. Veldig mange norske filmen er dramatisk og trist. Filmen er full av vennskapp og kjærlighet. Men av og til jeg anbefaler :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar